fredag 14. oktober 2016

"Wienerbrød"



Oppskriften er fra Fitfocuse sin blogg. Hun fikk ca 10, jeg lagde 16.

Start med vaniljekremen:


1 pose Eldorado sukkerfri vaniljesaus kokes opp med 4 dl melk til den tykner, settes kaldt. Skal egentlig vispe inn 3 dl krem men det droppet jeg.

Selve wienerbrødet:
4 eggeplommer og 4 eggehviter
1 ts bakepulver
100 g kremost naturell
1 pose Eldorado sukkerfri vaniljesaus, pulveret has i

Visp sammen eggeplommer, kremost og vaniljesausposen.
Visp eggehvitene helt stive sammen med bakepulveret.
Vend så den gule røren forsiktig inn i den hvite.
Fordel røren, ca 2 ss per stk, på papirkledt brett. Legg så 1 god ss vaniljekrem i midten.
Stekes ca. 25 min på 160 grader varmluft.

Disse smaker jo ikke som wienerbrød men er ikke så verst. Neste gang har jeg lyst til å lage egen vaniljekrem da posekremen smaker ganske kunstig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar